babagan awake dhewe

Win Source Ceramics Co., Ltd dumunung ing Cizao saka Jinjiang City, Provinsi Fujian, China, sing dikenal minangka "Kutha Asal Keramik". We are specialized ing prodhuksi bangunan Keramik gendheng gendheng, gendheng gendheng lempung karo designs beda lan ukuran beda, kita saiki gadhah teknologi produksi diwasa kanggo Manufaktur Eropah 300 * 400mm interlocking gendheng gendheng, flat gendheng kothak, 305*305mm Spanyol gendheng gendheng, 270 * 400mm mbengkongaken gendheng gendheng warata, gendheng Romawi gendheng lan Cina Kuno arsitektur gilap gendheng etc.

Rincian
Kabar
  • Apa gendheng lempung?

    Genteng lempung kalebu jinis bahan bangunan gendheng, sing nduweni awak kothak persegi panjang. Ing ngarep awak kothak duwe alur longitudinal, lan awak kothak ing mburi ndhuwur alur duwe sirah kothak hanging. Sisih kiwa lan tengen awak kothak kasebut kiwa lan tengen sing tumpang tindih. Ana boss cak...

    Rincian
  • Apa gendheng keramik?

    Keramik gendheng digawe saka lempung lan bahan sintetik liyane kanthi garing embrio teles lan murub ing suhu dhuwur. Ing suhu dhuwur luwih saka 1000 derajat, lempung solidifies dadi tembikar, lan sawise ngluwihi 1200 derajat, Sejatine dadi porselen. Umumé, suhu kothak tembikar dikontrol ing ngiso...

    Rincian

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.