Genteng Jepang
  • Genteng Jepang - 0 Genteng Jepang - 0

Genteng Jepang

Temokake akeh pilihan Genteng Jepang saka China ing Tangshengyuan®. Genteng genteng datar yaiku jinis bahan atap sing dirancang kanthi permukaan sing rata kanthi tutup lembaran sing ora kedap. Lembaran kasebut biasane digawe saka bahan kayata lempung, keramik, lan dipasang ing bahan dhasar sing ndhukung kayata plywood utawa logam. Genteng gendheng datar minangka pilihan roofing populer kanggo bangunan komersial lan industri, nanging uga dadi umum kanggo omah omah.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tangshengyuan® minangka salah sawijining produsen, pemasok lan eksportir Genteng Jepang Jepang sing misuwur.

Genteng genteng datar yaiku jinis bahan atap sing dirancang kanthi permukaan sing rata kanthi tutup lembaran sing ora kedap. Lembaran kasebut biasane digawe saka bahan kayata lempung, keramik, lan dipasang ing bahan dhasar sing ndhukung kayata plywood utawa logam. Genteng gendheng datar minangka pilihan roofing populer kanggo bangunan komersial lan industri, nanging uga dadi umum kanggo omah omah.

Salah sawijining mupangat saka gendheng gendheng sing rata yaiku keterjangkauan. Iki minangka salah sawijining bahan roofing sing paling larang, dadi pilihan sing cocog kanggo wong-wong sing ngoperasikake anggaran sing sithik. Iku uga gampang kanggo nginstal, lan kanthi mangkono, mbutuhake kurang tenaga lan peralatan, dadi pilihan becik kanggo roofing bangunan komersial utawa industri luwih gedhe.

Kauntungan liyane saka sheet flat gendheng yaiku daya tahan. Bahan-bahan berkualitas tinggi sing digunakake ing konstruksi gendheng lembaran sing rata ndadekake tahan cuaca lan nyandhang saka pasukan njaba kayata angin, udan lan sinar UV. Dheweke uga dirancang kanggo tahan geni, sing penting banget kanggo bangunan komersial lan industri sing safety minangka prioritas utama.


Salajengipun, sheet flat gendheng gendheng hemat energi. Bisa teka ing macem-macem warna, sing bisa mbantu nggambarake sinar srengenge lan njaga bangunan luwih adhem nalika cuaca panas. Iki bisa mbantu nyuda kabutuhan AC lan nyuda tagihan energi.

Instalasi genteng datar lembaran gampang lan bisa ditindakake dening kontraktor atap profesional sing berpengalaman. Kothak kasebut entheng lan gampang ditangani, sing ndadekake proses instalasi luwih cepet lan luwih efisien.

Sakabèhé, sheet flat gendheng gendheng minangka bahan roofing praktis lan biaya-efektif sing becik kanggo bangunan komersial lan industri, uga omah omah. Keterjangkauan, daya tahan, lan efisiensi energi dadi investasi sing apik kanggo wong sing butuh solusi atap sing dipercaya lan tahan lama.


Spesifikasi Produk Genteng Genteng Flat

Jeneng produk

Genteng Genteng SheetFlat

Bahan

Keramik, Glazed, Pasir Alam

Ukuran

305*305*10 mm

Bobot

2,5 kg/pc

Wektu Pangiriman

Ing 15 dina sawise nampa pembayaran advance

Kompresi

Awak sing kuwat bisa nanggung luwih saka 250 kg

panyerepan banyu

1-6%

Sertifikat

Pengawasan Kualitas Keramik Arsitektur

Packing

Tali packing, 8 pcs/bundel, karton packing, 8 pcs/ctn, pallet packing, 64 ctns/pallet




Hot Tags: Genteng Genteng Jepang, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Disesuaikan, Tuku, Digawe ing China, Murah, Rega Murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan, Kualitas, Awet, Adol Paling Anyar, Klasifikasi

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.