Ngarep > Produk > Gendheng

Gendheng

Win Source Ceramics Co., Ltd minangka produsen gendheng skala gedhe ing Jinjiang, China. Kita wis nggawe ubin gendheng luwih saka 30 taun kanthi pengalaman sing sugih lan ngekspor menyang saindenging jagad luwih saka 15 taun. We iku salah siji saka supplier paling gedhe kanggo interlocking gendheng gendheng, gendheng gendheng flat, gendheng gendheng Spanyol, gendheng gendheng Romawi ing China. Amarga fasilitas manufaktur sing dikembangake, kita ngasilake gendheng kanthi otomatis, sing bisa ngirit biaya tenaga kerja lan menehi rega sing apik kanggo para klien. Kauntungan rega sing apik ndadekake kita entuk macem-macem pasar, kayata Asia, Asia Tenggara lan uga pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarepake bisa dadi salah sawijining panyedhiya genteng sing bisa dipercaya.


Tangshengyuan® gendheng kothak sing diprodhuksi karo account-anyar diimpor Mesin Pencet karo kekuatan 3800 ton ', diobong ing luwih saka 1200 degree kiln, lan craftsmanship tliti. fading, resistance kadhemen, resistance meksa, anti-karat, jampel swara, jampel panas, glaze matte alam, mulia lan elegan, kurang karbon, ijo lan ramah lingkungan.


Genteng Tangshengyuan® minangka pilihan sing wicaksana kanggo dekorasi omah amarga daya tahan, macem-macem warna, lan rega sing kompetitif. Padha uga bisa nyedhiyani jampel apik marang panas lan swara. Ora mung disenengi dening proyek China, nanging uga misuwur ing negara manca liyane.


View as  
 
Genteng Keramik Kaca

Genteng Keramik Kaca

Tangshengyuan® minangka produsen genteng keramik kaca gilap gedhe ing China. Kita wis nggawe genteng keramik gilap luwih saka 30 taun kanthi pengalaman sing sugih lan ngekspor menyang saindenging jagad luwih saka 15 taun. Amarga fasilitas manufaktur sing dikembangake, kita ngasilake gendheng kanthi otomatis, sing bisa ngirit biaya tenaga kerja lan menehi rega sing apik kanggo para klien. Kauntungan rega sing apik ndadekake kita entuk macem-macem pasar, kayata Asia, Asia Tenggara lan uga pasar Eropa lan Amerika. Kita ngarepake bisa dadi salah sawijining panyedhiya genteng sing bisa dipercaya.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Genteng Keramik Kerala

Genteng Keramik Kerala

Tangshengyuan® Ceramics minangka produsen genteng keramik Kerala skala gedhe ing China. Kita wis mrodhuksi Kerala Kerala gendheng gendheng kanggo liwat 30 taun lan duwe pengalaman ekstensif, ngekspor menyang donya kanggo liwat 15 taun. Amarga peralatan produksi sing canggih, kita bisa kanthi otomatis ngasilake genteng keramik Kerala sing bisa ngirit biaya tenaga kerja lan nyedhiyakake rega preferensial marang para pelanggan. Kauntungan rega sing apik ndadekake kita bisa ngakses maneh menyang macem-macem pasar, kayata Asia, Asia Tenggara, lan Eropa lan AS.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Genteng Keramik Kelip-kelip

Genteng Keramik Kelip-kelip

Minangka salah sawijining pabrikan profesional ing China, Tangshengyuan® pengin menehi Genteng Keramik Kelip-kelip. Genteng keramik sing sumunar minangka jinis bahan bangunan atap anyar. Wis awak kothak persegi dowo karo alur longitudinal ing sisih ngarep. Awak kothak wis hanging bolongan ing ndhuwur alur. Sisih kiwa lan tengen awak gendheng iku mung sisih kiwa lan tengen pas. Ing sisih mburi awak gendheng keramik sumunar, ana plank cakar mburi. Bagean sing diangkat ing awak mburi nduweni iga mburi sing penting. Genteng keramik sing sumunar iki nduweni struktur sing cukup, saluran banyu sing lancar, lan ora ana bocor banyu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Genteng Keramik Elbano

Genteng Keramik Elbano

Pabrik genteng keramik Tangshengyuan® elbano minangka salah sawijining produsen terkemuka ing Jinjiang China. Perusahaan kita wis ngekspor ubin gendheng ing jaban rangkah luwih saka 15 taun lan dadi misuwur ing saindenging jagad.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Genteng Keramik Interlocking

Genteng Keramik Interlocking

Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan Genteng Keramik Interlocking Berkualitas, Tangshengyuan® ngarepake kerja sama karo sampeyan. Genteng Keramik Interlocking minangka bahan gendheng kualitas premium kanthi rega murah sing disenengi para pemilik omah lan tukang bangunan amarga daya tahan lan daya tarik estetika. Digawe saka bahan keramik sing paling dhuwur, ubin iki dirancang kanggo tahan kahanan cuaca sing ekstrem, njamin perlindungan sing tahan suwe kanggo atap sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Genteng Keramik Tahan Panas

Genteng Keramik Tahan Panas

Tangshengyuan® minangka salah sawijining pimpinan profesional China Heat Proof Ceramic Roof Tile kanthi kualitas lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita. Dibangun karo bahan keramik kualitas luar biasa lan teknologi canggih, gendheng gendheng iki nawakake akeh fitur unik lan keuntungan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tangshengyuan® minangka salah sawijining produsen lan supplier Gendheng profesional ing China. Kualitas dhuwur, gaya lan awet Gendheng ora mung digawe ing China, nanging uga nyedhiyakake layanan khusus. Lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo kutipan lan dhaftar rega. Sugeng rawuh ing produk grosir pabrik.