Ngarep > Produk > Aksesori Genteng

Aksesori Genteng

Aksesori genteng gendheng nuduhake macem-macem jinis fitting sing digunakake kanggo instalasi lan dekorasi ubin gendheng, sing umum katon ing bangunan Cina. Aksesoris iki kalebu kothak ridge, mburi pinggul, kothak tongkang, telung cara etc., kang utamané dipigunakaké kanggo ndandani kothak gendheng, joints segel, lan nyegah bocor banyu.


Aksesoris gendheng kasedhiya ing macem-macem jinis lan specifications kanggo cocog gendheng gendheng lan cara instalasi. Contone, kothak lempung mbutuhake kurung lan paku tugas sing luwih abot tinimbang sirap aspal, dene kothak sing digawe saka bahan sintetik mbutuhake klip lan sealant khusus. Kajaba iku, sistem roofing beda mbutuhake aksesoris beda kanggo entuk kinerja lan tampilan sing dikarepake.

Aksesoris gendheng kasedhiya saka macem-macem manufaktur lan supplier, kalebu toko hardware, pasar bahan bangunan, lan kontraktor roofing. Nalika milih aksesoris gendheng, penting kanggo nimbang faktor kayata kualitas, biaya, kompatibilitas karo kothak, lan gampang instalasi. Kajaba iku, dianjurake kanggo takon karo kontraktor roofing profesional utawa arsitek kanggo mesthekake pilihan sing bener lan instalasi aksesoris gendheng kanggo syarat proyek tartamtu.


View as  
 
Ridge Tile

Ridge Tile

Tangshengyuan® minangka salah sawijining produsen & pemasok China sing utamane ngasilake Ridge Tile kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan. Kothak Ridge minangka jinis aksesoris gendheng sing dipasang ing titik ing ngendi rong lereng gendheng ketemu, uga dikenal minangka bubungan gendheng. Kothak kasebut minangka tutup, nutupi sambungan antarane lereng lan menehi perlindungan ekstra marang kahanan cuaca.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pungkasan Genteng

Pungkasan Genteng

Temokake pilihan akeh Ridge Tile End saka China ing Tangshengyuan®. Ujung ubin Ridge, uga dikenal minangka tutup mburi ridge, minangka bahan atap sing digunakake kanggo nutupi lan nutup mburi pucuk gendheng. Kothak iki dirancang kanggo interlock karo kothak ridge kanggo nyedhiyani Rampung aman lan tahan cuaca kanggo gendheng. Ujung kothak bisa digawe saka macem-macem bahan, kalebu lempung, beton, utawa logam.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Genteng Genteng Tiga

Genteng Genteng Tiga

Tangshengyuan® minangka salah sawijining produsen lan pemasok Roof Tile Three Way profesional China, yen sampeyan nggoleki Roof Tile Three Way sing paling apik kanthi rega murah, hubungi kita saiki! Genteng telung arah minangka aksesoris gendheng sing digunakake kanggo nyedhiyakake sambungan sing mulus nalika telung lereng gendheng nggabung. Tumindak minangka potongan transisi kanggo nutupi sambungan antarane lereng lan menehi perlindungan ekstra marang kondisi cuaca.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Flat Ridge Genteng

Flat Ridge Genteng

Tangshengyuan® minangka salah sawijining produsen lan pemasok Flat Ridge Tile ing China sing bisa borong Flat Ridge Tile. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Flat Ridge Tile minangka gendheng gendheng, biasane digunakake ing pojok Flat utawa kurang saka gendheng. Iki minangka ubin tradisional kanthi bentuk rata, biasane digawe saka beton utawa keramik. Kothak kasebut dirancang kanggo ngisi celah bunder utawa mlengkung sajrone instalasi, kanthi efektif nglindhungi omah saka cuaca lan banjir.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Flat Hip End

Flat Hip End

Minangka salah sawijining produsen profesional ing China, Tangshengyuan® pengin menehi Flat Hip End. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Flat Hip End minangka wangun sirap gendheng sing digunakake ing pinggir atap utawa ing pojok tartamtu. Sirap gendheng sing bentuke segi telu lan dipasang ing salah siji sisi area mburi gendheng kanggo ndhelikake ujung papat garis gendheng ing pojok.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Genteng Genteng Flat Three Way

Genteng Genteng Flat Three Way

Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan Genteng Genteng Flat Three Way sing berkualitas tinggi, Tangshengyuan® ngarepake kerja sama karo sampeyan. Genteng Genteng Flat Three Way yaiku Genteng Genteng sing nutupi atap lan tembok sisih bangunan. Genteng warata minangka gendheng tradisional, digawe saka bahan kayata beton utawa keramik, lan dirancang kanggo ngisi celah ing antarane atap lan tembok sisih meh sampurna.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tangshengyuan® minangka salah sawijining produsen lan supplier Aksesori Genteng profesional ing China. Kualitas dhuwur, gaya lan awet Aksesori Genteng ora mung digawe ing China, nanging uga nyedhiyakake layanan khusus. Lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo kutipan lan dhaftar rega. Sugeng rawuh ing produk grosir pabrik.