Ngarep > Produk > Gendheng > Genteng Tradisional

Genteng Tradisional

Kothak gendheng tradisional Cina nuduhake gendheng arsitektur Kuna sing digunakake ing bangunan kuna ing China, sing wis digunakake kanggo ewu taun lan minangka bagéyan penting saka arsitektur Cina kuna.


Proses manufaktur gendheng tradisional diwiwiti kanthi milih bahan mentah sing cocog kayata lempung utawa genteng. Bahan kasebut banjur dicampur karo banyu lan digiling dadi tempel, sing diwutahake ing cetakan kanggo mbentuk wangun lan ukuran sing dikarepake. Sawise kothak wis dibusak saka jamur, iku biasane glazed ing permukaan ndhuwur kanggo nyedhiyani Gamelan, weatherproof Rampung. Kothak kasebut banjur diobong ing kiln kanggo ngencengi lempung lan nggawe wujud lan warna sing dikarepake.

Ing babagan aplikasi, gendheng tradisional Cina biasane digunakake kanggo nutupi atap bangunan kuno kayata candhi, kraton, lan kebon. Padha nyedhiyani lumahing awet, weatherproof sing bisa tahan angin, udan, salju, lan unsur alam liyane. Kothak kasebut uga tahan geni lan mbantu nyedhiyakake insulasi termal kanggo bangunan kasebut.


View as  
 
Genteng Romawi

Genteng Romawi

Sampeyan ditampani teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan gendheng Romawi berkualitas tinggi, Tangshengyuan® ngarepake kerja sama karo sampeyan. Genteng gendheng tradisional Romawi minangka jinis bahan atap sing wis digunakake pirang-pirang abad. Digawe saka semen lan bahan liyane, dirancang kanggo nyedhiyakake solusi atap sing tahan lama lan tahan lama sing cocog kanggo macem-macem jinis bangunan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Genteng Tradisional Antient

Genteng Tradisional Antient

Tangshengyuan® minangka salah sawijining pamimpin profesional China Antient Traditional Roof Tile kanthi kualitas lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita. Genteng tradisional kuna minangka jinis bahan gendheng sing wis digunakake ing pirang-pirang abad, nuduhake kaendahan lan umur dawa metode konstruksi tradisional. Kothak iki digawe saka bahan alami kayata lempung, batu tulis, kayu, utawa watu, lan digunakake ing peradaban kuno ing saindenging jagad. Genteng gendheng tradisional kuna dirancang kanggo menehi keanggunan langgeng kanggo bangunan nalika tahan ujian wektu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Genteng Tradisional Beton

Genteng Tradisional Beton

Minangka salah siji saka Produsèn Genteng Tradisional Beton kualitas dhuwur profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Genteng Tradisional Beton saka Tangshengyuan® lan kita bakal nawakake layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Genteng tradisional beton minangka jinis bahan atap sing digawe saka campuran semen, pasir lan bahan liyane sing dicetak dadi ubin lan dibakar ing suhu dhuwur. Kothak kasebut dirancang kanggo awet lan tahan suwe, dadi pilihan sing cocog kanggo omah lan bangunan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Genteng Tradisional Vintage

Genteng Tradisional Vintage

Genteng Genteng Tradisional Vintage berkualitas tinggi ditawakake pabrikan China Tangshengyuan®. Tuku Genteng Genteng Tradisional Vintage sing berkualitas langsung kanthi rega murah. Genteng gendheng tradisional Vintage minangka jinis bahan atap sing nduwe pesona lan daya tarik sing langgeng. Kothak iki wis ana ing pirang-pirang abad lan isih digoleki amarga daya tahan, kaendahan alam, lan ciri tuwa sing ndadekake dheweke unik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Genteng Tradisional Klasik

Genteng Tradisional Klasik

Minangka salah sawijining pabrikan profesional, Tangshengyuan® pengin nyedhiyakake Genteng Genteng Tradisional Klasik sing berkualitas tinggi. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Genteng gendheng tradisional klasik minangka jinis bahan atap sing nggabungake daya tarik lan fungsi sejarah. Kothak iki bisa digawe saka bahan kayata lempung, slate, beton, utawa logam lan dirancang kanggo nglengkapi macem-macem gaya arsitektur.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Dilapisi Genteng Tradisional

Dilapisi Genteng Tradisional

Tangshengyuan® minangka salah sawijining produsen, pemasok lan eksportir Genteng Tradisional Dilapisi China. Genteng gendheng tradisional sing dilapisi minangka jinis bahan atap sing nyedhiyakake daya tahan sing apik lan dirancang kanggo tahan kahanan cuaca sing atos. Kothak kasebut digawe saka bahan alami sing berkualitas, kayata lempung utawa beton, sing dilapisi lapisan pelindung.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Tangshengyuan® minangka salah sawijining produsen lan supplier Genteng Tradisional profesional ing China. Kualitas dhuwur, gaya lan awet Genteng Tradisional ora mung digawe ing China, nanging uga nyedhiyakake layanan khusus. Lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo kutipan lan dhaftar rega. Sugeng rawuh ing produk grosir pabrik.