S Lempung Genteng
  • S Lempung Genteng - 0 S Lempung Genteng - 0

S Lempung Genteng

Tangshengyuan® minangka salah sawijining produsen & pemasok China sing utamane ngasilake S Clay Roof Tile kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan. S lempung kothak fitur profil S-wangun unik sing menehi tampilan dinamis lan streamlined kanggo gendheng. Iki minangka bahan tradisional sing ditemokake ing pirang-pirang bangunan bersejarah amarga sifate tahan lama lan perlindungan saka karusakan cuaca.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tangshengyuan® minangka salah sawijining produsen, pemasok lan eksportir Genteng Lempung S China sing misuwur. S lempung gendheng bahan roofing populer lan apik gayane digawe saka ndhuwur kualitas lempung alam sing murub ing dhuwur Suhu. S lempung kothak fitur profil S-wangun unik sing menehi tampilan dinamis lan streamlined kanggo gendheng. Iki minangka bahan tradisional sing ditemokake ing pirang-pirang bangunan bersejarah amarga sifate tahan lama lan perlindungan saka karusakan cuaca.

Salah sawijining keuntungan utama saka gendheng lempung S yaiku daya tahan lan umur dawa. Iki digawe saka lempung alam murni, dipanggang nganti harden, sing ndadekake banget tahan kanggo macem-macem jinis cuaca, kayata udan deres, panas banget, lan siklus beku-thaw. Kothak gendheng S-lempung bisa tahan nganti pirang-pirang dekade, malah nganti abad utawa luwih ing sawetara kasus, nalika dipasang lan dijaga kanthi bener.

Saliyane daya tahan, gendheng S lempung uga hemat energi. Jinis ubin iki dirancang kanggo nggambarake sinar srengenge, supaya omah dadi adhem ing cuaca panas tanpa ngonsumsi energi akeh banget. Iki tegese sing duwe omah bisa ngirit tagihan energi lan uga nyuda jejak karbon.


S lempung gendheng uga kasedhiya ing sawetara saka sudhut werna lan Rampung sing ngidini kanggo pangaturan dhewe lan dipikir pribadi. Apa sing duwe omah pengin cocog karo gendheng sing ana utawa nambah warna lan tekstur kanggo aksen, kothak S-lempung cocog karo tagihan.

Instalasi gendheng S lempung suta amarga ngidini interlocking prasaja. Kothak kasebut dirancang kanggo tumpang tindih lan ngunci kanthi rapet, nyedhiyakake sistem atap sing aman lan tahan cuaca. Kothak S-lempung uga entheng sing ndadekake proses instalasi luwih gampang lan kurang wektu kanggo proyek penggantian sirap aspal.

Ringkesan, genteng S lempung minangka bahan atap sing awet, hemat energi, lan apik gayane sing wis kabukten dadi pilihan populer kanggo sing duwe omah lan tukang. Kanthi sifat sing tahan suwe, fitur hemat energi sing nyengsemake lan desain sing menarik, bisa nambah nilai lan kaendahan ing omah apa wae lan uga menehi perlindungan cuaca sing apik.


Spesifikasi Produk Genteng S Clay

Jeneng produk

S Lempung Genteng

Bahan

Lempung, Glazed, Pasir Alam

Ukuran

305*305*10 mm

Bobot

2,5 kg/pc

Wektu Pangiriman

Ing 15 dina sawise nampa pembayaran advance

Kompresi

Awak sing kuwat bisa nanggung luwih saka 250 kg

panyerepan banyu

1-6%

Sertifikat

Pengawasan Kualitas Keramik Arsitektur

Packing

Tali packing, 9 pcs/bundel, karton packing, 9 pcs/ctn, pallet packing, 64 ctns/pallet




Hot Tags: S Clay Genteng Genteng, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Customized, Tuku, Made in China, Murah, Low Price, Price, Price List, Kutipan, Quality, Awet, Latest sade, Classy

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.