Ngarep > Produk > Gendheng > Genteng Genteng Datar

Genteng Genteng Datar

Win Source Ceramics Co., Ltd minangka pabrikan kanggo gendheng warata ing China. Genteng gendheng datar minangka jinis bahan atap sing dirancang kanggo menehi tampilan sing murah, tahan lama, lan estetis kanggo atap bangunan. Kothak gendheng datar nyedhiyakake permukaan sing apik banget sing higienis lan nyenengake kanthi estetis. Padha kasedhiya ing macem-macem wujud, ukuran, werna, lan finish kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan desain lan syarat praktis.


Proses manufaktur gendheng warata diwiwiti kanthi nyampur keramik lan lempung, pasir, lan aditif sing digiling alus kanggo nggawe tempel sing alus. Tempel banjur dipencet ing cetakan kanggo nggawe wangun lan ukuran kothak sing dikarepake. Sawise ubin dipecat ing kiln, biasane dilapisi ing permukaan ndhuwur kanggo nyedhiyakake finish sing lancar lan tahan cuaca.


Kothak gendheng datar biasane digunakake kanggo nutupi atap bangunan omah lan komersial ing China. Padha nyedhiyakake tampilan sing kurang apik sing nyenengake kanthi estetis lan hemat energi. Kothak kasebut uga tahan cuaca lan menehi insulasi sing apik kanggo bangunan kasebut.


View as  
 
Genteng Genteng Piano

Genteng Genteng Piano

Minangka salah siji saka manufaktur profesional ing China, Tangshengyuan® kaya kanggo nyedhiyani sampeyan Piano Flat Genteng Genteng. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Genteng atap datar piano minangka jinis bahan atap sing menehi tampilan sing apik lan modern kanggo atap omah utawa bangunan sampeyan. Kothak iki digawe saka keramik alami kualitas dhuwur sing dicetak, dibentuk, lan dibakar ing suhu dhuwur kanggo nggawe kothak sing kuwat lan tahan suwe sing bisa nahan nyandhang saben dina.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Genteng Genteng Datar

Genteng Genteng Datar

Sampeyan ditampani teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan Slate Flat Genteng Genteng berkualitas tinggi, Tangshengyuan® ngarepake kerja sama karo sampeyan. Genteng gendheng warata minangka jinis bahan atap sing nawakake tampilan sing canggih lan apik kanggo omah utawa bangunan apa wae. Iki digawe saka slate alami sing berkualitas tinggi, sing ditambang saka tambang lan dipotong dadi ubin datar. Kothak iki dirancang kanggo nyedhiyakake tampilan sing ramping lan modern sing nglengkapi gaya arsitektur kontemporer.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Genteng Genteng Aspal Sirap

Genteng Genteng Aspal Sirap

Tangshengyuan® minangka salah sawijining pamimpin profesional China Asphalt Shingle Flat Roof Tile kanthi kualitas lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita. Genteng gendheng warata sirap aspal minangka jinis bahan atap sing populer sing nawakake pilihan sing efektif lan awet kanggo akeh omah lan bangunan komersial. Kothak iki dirancang kanggo warata lan interlocking karo macem-macem pilihan granular lan werna.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Genteng Genteng Datar

Genteng Genteng Datar

Minangka salah siji saka Produsèn Plain Flat Roof Tile profesional kualitas dhuwur, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Plain Flat Roof Tile saka Tangshengyuan® lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Genteng datar polos minangka jinis bahan atap sing menehi tampilan minimalis sing ramping kanggo omah utawa bangunan apa wae. Kothak kasebut dirancang supaya katon rata lan lancar, nyedhiyakake tampilan sing ramping lan modern sing nglengkapi gaya arsitektur kontemporer.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Genteng Genteng Flat Bent

Genteng Genteng Flat Bent

Genteng Genteng Flat Bent berkualitas tinggi ditawakake pabrikan China Tangshengyuan®. Tuku Genteng Genteng Flat Bent sing berkualitas langsung kanthi rega murah. Genteng gendheng datar sing bengkok minangka bahan atap unik sing nawakake tampilan modern lan disesuaikan kanggo omah utawa bangunan apa wae. Kothak kasebut dirancang kanthi rata nanging kanthi kurva tipis ing sisih siji utawa loro, nyebabake tampilan kontur lan estetis.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tekstur Genteng Genteng Datar

Tekstur Genteng Genteng Datar

Minangka salah siji saka manufaktur profesional, Tangshengyuan® kaya kanggo nyedhiyani sampeyan Tekstur Flat Genteng Genteng kualitas dhuwur. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Kothak kasebut dirancang kanthi rata nanging nduweni permukaan tekstur, nyedhiyakake efek visual sing menarik lan canggih. Iki digawe saka lempung utawa bahan beton berkualitas tinggi sing diobong ing suhu dhuwur, njamin daya tahan lan umur dawa.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tangshengyuan® minangka salah sawijining produsen lan supplier Genteng Genteng Datar profesional ing China. Kualitas dhuwur, gaya lan awet Genteng Genteng Datar ora mung digawe ing China, nanging uga nyedhiyakake layanan khusus. Lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo kutipan lan dhaftar rega. Sugeng rawuh ing produk grosir pabrik.