Genteng Genteng Datar
  • Genteng Genteng Datar - 0 Genteng Genteng Datar - 0

Genteng Genteng Datar

Minangka salah siji saka Produsèn Plain Flat Roof Tile profesional kualitas dhuwur, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Plain Flat Roof Tile saka Tangshengyuan® lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Genteng datar polos minangka jinis bahan atap sing menehi tampilan minimalis sing ramping kanggo omah utawa bangunan apa wae. Kothak kasebut dirancang supaya katon rata lan lancar, nyedhiyakake tampilan sing ramping lan modern sing nglengkapi gaya arsitektur kontemporer.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan Genteng Genteng Datar Polos sing berkualitas tinggi, Tangshengyuan® ngarepake kerja sama karo sampeyan.

Genteng datar polos minangka jinis bahan atap sing menehi tampilan minimalis sing ramping kanggo omah utawa bangunan apa wae. Kothak kasebut dirancang supaya katon rata lan lancar, nyedhiyakake tampilan sing ramping lan modern sing nglengkapi gaya arsitektur kontemporer.

Salah sawijining mupangat utama saka gendheng warata yaiku daya tarik estetika. Bentuk sing rata lan ora ana tekstur menehi tampilan minimalis lan modern sing bisa nglengkapi macem-macem gaya arsitektur. Dheweke teka ing macem-macem warna lan rampung kanggo ngidini kustomisasi supaya cocog karo gaya utawa pilihan apa wae.

Saliyane daya tarik estetika, gendheng warata polos uga menehi daya tahan sing apik. Bahan lempung utawa beton sing berkualitas tinggi nyegah retak lan peeling, dadi tahan kanggo cuaca lan nyandhang saka pasukan njaba. Dheweke uga dirancang kanggo tahan geni, sing minangka fitur safety penting kanggo bangunan apa wae.


Salajengipun, gendheng warata polos hemat energi. Kothak kasebut dirancang kanggo nggambarake sinar srengenge, njaga omah dadi adhem nalika cuaca panas lan nyuda kabutuhan AC. Dheweke uga nyedhiyakake insulasi termal sing apik nalika cuaca adhem, nyuda kabutuhan pemanasan.

Instalasi genteng datar polos relatif gampang, lan bisa ditindakake dening kontraktor atap sing berpengalaman. Kothak kasebut dirancang kanggo disambungake, nyedhiyakake pas sing nyenyet lan aman sing mbantu nyegah banyu saka atap.

Sakabèhé, gendheng warata polos minangka bahan atap sing trendi lan praktis sing menehi daya tahan sing apik, efisiensi energi, lan daya tarik estetis. Desain sing ramping, daya tahan, kinerja efisiensi energi, lan tahan cuaca dadi investasi sing apik kanggo pemilik omah utawa tukang bangunan. Apa sampeyan pengin nambah tampilan omah utawa nambah efisiensi energi ing omah, kothak gendheng warata minangka solusi roofing modern lan apik.


Spesifikasi Produk Genteng Genteng Datar

Jeneng produk

Genteng Genteng Datar

Bahan

Keramik, Glazed, Pasir Alam

Ukuran

300 * 400 * 10 mm

Bobot

23,0kg / bêsik

Wektu Pangiriman

Ing 15 dina sawise nampa pembayaran advance

Kompresi

Awak sing kuwat bisa nanggung luwih saka 250 kg

panyerepan banyu

1-6%

Sertifikat

Pengawasan Kualitas Keramik Arsitektur

Packing

Tali packing, 7 pcs/bundel, karton packing, 7 pcs/ctn, pallet packing, 64 ctns/pallet




Hot Tags: Genteng Genteng Datar Polos, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Disesuaikan, Tuku, Digawe ing China, Murah, Rega Murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan, Kualitas, Awet, Jual Paling Anyar, Klasifikasi

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy