Ngarep > Produk > Gendheng > Genteng Lempung

Genteng Lempung

Genteng gendheng lempung Tangshengyuan®, uga dikenal minangka ubin tembikar utawa mung ubin terakota, minangka jinis bahan atap tradisional sing digawe utamane saka lempung sing diobong utawa tembikar. Genteng gendheng lempung wis digunakake ing saindenging jagad sajrone ewonan taun amarga regane murah, lan terus dadi pilihan populer kanggo bangunan omah lan komersial.


Proses manufaktur ubin gendheng lempung diwiwiti kanthi nyampur lempung, pasir, lan aditif liyane kayata lempung bal kanggo nggawe tempel sing bisa digunakake. Tempel kasebut banjur diwutahake menyang cetakan lan diidini garing. Sawise kothak dicopot saka cetakan, biasane dilapisi ing permukaan ndhuwur kanggo menehi permukaan sing lancar lan tahan cuaca. Kothak kasebut banjur diobong ing kiln kanggo harden lempung lan nggawe wangun lan werna sing dikarepake.


Kothak gendheng lempung kasedhiya ing macem-macem wujud, ukuran, lan warna sing cocog karo gaya lan rasa arsitektur sing beda, biasane nggawe ukuran 300 * 400 mm, 270 * 400 mm, 305 * 305 mm. Wangun sing paling umum yaiku kothak S lan kothak Romawi, loro-lorone duwe profil mlengkung sing mbantu ngunci siji liyane kanggo pas sing nyenyet. Kothak kasebut biasane dilapisi kanthi warna siji, sanajan sawetara kothak bisa duwe pola utawa tekstur sing digawe kanthi nggunakake glaze sing beda.


View as  
 
Genteng Lempung Terracota

Genteng Lempung Terracota

Minangka salah siji saka manufaktur profesional ing China, Tangshengyuan® kaya kanggo nyedhiyani sampeyan Terracota Clay Genteng Genteng. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Genteng gendheng lempung terakota minangka bahan atap sing populer sing wis digunakake ing pirang-pirang abad amarga daya tahan, kaendahan, lan daya tarik alam. Kothak kasebut digawe saka lempung berkualitas tinggi sing dibakar ing suhu sing dhuwur, dadi tahan banget kanggo nyandhang lan rusak, uga kahanan cuaca sing ekstrem.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Elang Clay Genteng

Elang Clay Genteng

Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan genteng Elang Clay berkualitas tinggi, Tangshengyuan® ngarepake kerja sama karo sampeyan. Eagle Clay Roof Tile minangka bahan atap premium sing digawe saka lempung berkualitas tinggi sing asale saka lokasi sing dipilih ing saindenging jagad. Kothak kasebut dirancang kanggo nyedhiyakake kualitas, daya tahan, lan kinerja sing ora bisa ditandingi karo bahan atap liyane.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Genteng Lempung Mlengkung

Genteng Lempung Mlengkung

Tangshengyuan® minangka salah sawijining pimpinan profesional China Curved Clay Roof Tile kanthi kualitas lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita. Genteng lempung sing mlengkung minangka bahan atap sing unik lan apik sing cocog kanggo omah kontemporer lan tradisional. Padha dirancang kanggo kurva rada, nggawe profil elegantly dibunderaké sing nambah ambane lan karakter kanggo gendheng sembarang. Bahan roofing jinis iki digawe saka lempung berkualitas tinggi, sing dicetak lan dibakar kanggo nggawe produk sing tahan lama lan tahan lama.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bahan Bangunan Genteng Lempung

Bahan Bangunan Genteng Lempung

Minangka salah siji saka Produsèn Genteng Genteng Bahan Bangunan profesional, sampeyan bisa yakin tuku Genteng Genteng Bahan Bangunan saka Tangshengyuan® lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Genteng gendheng lempung minangka bahan bangunan tradisional lan langgeng sing wis digunakake pirang-pirang abad. Iki minangka jinis bahan roofing sing nawakake campuran unik saka kaendahan alam, daya tahan lan efisiensi energi, mulane tetep dadi pilihan sing populer ing antarane sing duwe omah, tukang bangunan, lan arsitek.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Genteng Boral Clay

Genteng Boral Clay

Genteng Boral Clay berkualitas tinggi ditawakake pabrikan China Tangshengyuan®. Tuku Genteng Boral Clay sing berkualitas langsung kanthi rega murah. Boral Clay Roof Tile minangka bahan bumbung sing luar biasa sing nggabungake kaendahan, daya tahan lan efisiensi energi sing ora ditandingi karo bahan atap liyane. Boral, produsen produk bangunan sing misuwur, kondhang amarga bahan bangunan bermutu tinggi sing tahan uji wektu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Genteng Lempung Romawi

Genteng Lempung Romawi

Minangka salah siji saka manufaktur profesional, Tangshengyuan® kaya kanggo nyedhiyani kualitas dhuwur Roman Clay Genteng gendheng. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Genteng gendheng lempung Romawi minangka bahan atap sing dirancang khusus kanggo niru kaendahan lan keanggunan gendheng Romawi kuno. Kothak kasebut nawakake daya tarik sejarah lan daya tahan modern amarga bahan lan teknik manufaktur sing berkualitas tinggi. Padha digawe saka lempung alam sing digawe panas ing suhu dhuwur kanggo nggawe gendheng gendheng awet lan tahan suwe sing bisa tahan kondisi cuaca ekstrim.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tangshengyuan® minangka salah sawijining produsen lan supplier Genteng Lempung profesional ing China. Kualitas dhuwur, gaya lan awet Genteng Lempung ora mung digawe ing China, nanging uga nyedhiyakake layanan khusus. Lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo kutipan lan dhaftar rega. Sugeng rawuh ing produk grosir pabrik.