Genteng Lempung Romawi
  • Genteng Lempung Romawi - 0 Genteng Lempung Romawi - 0

Genteng Lempung Romawi

Minangka salah siji saka manufaktur profesional, Tangshengyuan® kaya kanggo nyedhiyani kualitas dhuwur Roman Clay Genteng gendheng. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Genteng gendheng lempung Romawi minangka bahan atap sing dirancang khusus kanggo niru kaendahan lan keanggunan gendheng Romawi kuno. Kothak kasebut nawakake daya tarik sejarah lan daya tahan modern amarga bahan lan teknik manufaktur sing berkualitas tinggi. Padha digawe saka lempung alam sing digawe panas ing suhu dhuwur kanggo nggawe gendheng gendheng awet lan tahan suwe sing bisa tahan kondisi cuaca ekstrim.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Genteng Lempung Romawi berkualitas tinggi ditawakake pabrikan China Tangshengyuan®. Tuku Genteng Lempung Romawi sing kualitase langsung kanthi rega murah.

Genteng gendheng lempung Romawi minangka bahan atap sing dirancang khusus kanggo niru kaendahan lan keanggunan gendheng Romawi kuno. Kothak kasebut nawakake daya tarik sejarah lan daya tahan modern amarga bahan lan teknik manufaktur sing berkualitas tinggi. Padha digawe saka lempung alam sing digawe panas ing suhu dhuwur kanggo nggawe gendheng gendheng awet lan tahan suwe sing bisa tahan kondisi cuaca ekstrim.

Salah sawijining kaluwihan saka gendheng lempung Romawi yaiku daya tarik estetika. Bentuk lan desain sing apik banget nambah sentuhan keanggunan kuno ing omah utawa bangunan apa wae. Kothak kasebut kasedhiya ing macem-macem warna lan rampung, cocog kanggo gaya arsitektur utawa pilihan.

Keuntungan liyane saka gendheng lempung Romawi yaiku daya tahan. Materi kasebut dirancang kanggo nahan kahanan cuaca sing atos, nglindhungi omah saka suhu ekstrem, udan es, salju, udan, lan angin gedhe. Kothak kasebut uga tahan banget kanggo luntur, retak, lan karat, sing ndadekake pilihan roofing sing tahan lama.

Salajengipun, gendheng lempung Romawi efisien energi. Materi kasebut dirancang khusus kanggo nyilikake panyerepan panas, sing mbantu nyuda konsumsi energi lan ngirit biaya pendinginan.


Instalasi gendheng lempung Romawi relatif gampang lan cepet. Kothak kasebut dirancang kanggo ngunci, nyedhiyakake pas sing aman sing mbantu nyegah banyu saka atap.

Sakabèhé, gendheng lempung Romawi nyedhiyakake versatility, daya tahan, lan kaendahan sing apik banget. Bahan atap iki cocog kanggo pemilik omah utawa bangunan sing pengin tampilan sing langgeng lan elegan, nalika isih pengin kinerja lan fungsionalitas sing unggul. Apa sampeyan nggoleki bahan atap sing digawe kanthi apik utawa solusi praktis kanggo kondisi cuaca sing ekstrem, gendheng lempung Romawi minangka pilihan sing apik.


Spesifikasi Produk Genteng Roman Clay

Jeneng produk

Genteng Lempung Romawi

Bahan

Lempung, Glazed, Pasir Alam

Ukuran

270 * 400 * 10 mm

Bobot

3 kg/pc

Wektu Pangiriman

Ing 15 dina sawise nampa pembayaran advance

Kompresi

Awak sing kuwat bisa nanggung luwih saka 250 kg

panyerepan banyu

1-6%

Sertifikat

Pengawasan Kualitas Keramik Arsitektur

Packing

Tali packing, 6 pcs/bundel, karton packing, 6 pcs/ctn, pallet packing, 60 ctns/pallet




Hot Tags: Genteng Lempung Romawi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Disesuaikan, Tuku, Digawe ing China, Murah, Rega Murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan, Kualitas, Awet, Jual Paling Anyar, Klasifikasi

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.