Body Plain Genteng Genteng
  • Body Plain Genteng Genteng - 0 Body Plain Genteng Genteng - 0

Body Plain Genteng Genteng

Tangshengyuan® minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Genteng Genteng Badan Plain ing China sing bisa borong Genteng Genteng Genteng Badan Plain. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Genteng gendheng datar awak minangka jinis bahan atap sing nawakake desain modern lan ramping kanggo omah utawa bangunan apa wae. Kothak kasebut digawe saka bahan keramik utawa beton berkualitas tinggi sing dicetak, dibentuk lan dibakar ing suhu sing dhuwur kanggo nggawe produk sing awet lan tahan lama.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Temokake pilihan gedhe saka Body Plain Flat Roof Tile saka China ing Tangshengyuan®. Genteng gendheng datar awak minangka jinis bahan atap sing nawakake desain modern lan ramping kanggo omah utawa bangunan apa wae. Kothak kasebut digawe saka bahan keramik utawa beton berkualitas tinggi sing dicetak, dibentuk lan dibakar ing suhu sing dhuwur kanggo nggawe produk sing awet lan tahan lama.

Salah sawijining mupangat saka gendheng warata awak yaiku daya tarik estetika. Bentuk sing rata tanpa tekstur utawa kontur menehi tampilan modern lan minimalis sing cocog karo macem-macem gaya arsitektur. Kothak kasedhiya ing macem-macem warna lan finish sing bisa nglengkapi skema warna ing omah apa wae.

Kauntungan liyane saka gendheng warata awak yaiku daya tahan. Bahan keramik utawa beton sing berkualitas tinggi nyegah retak lan peeling, dadi tahan kanggo cuaca lan nyandhang saka pasukan njaba. Padha uga dirancang kanggo geni-tahan, kang nambah safety ing sembarang bangunan.


Salajengipun, kothak gendheng warata awak iku hemat energi. Iki dirancang kanggo nggambarake sinar srengenge, sing mbantu njaga omah dadi luwih adhem nalika cuaca panas. Insulasi termal saka kothak kasebut uga mbantu nyuda biaya pemanasan ing cuaca sing adhem.

Instalasi genteng genteng datar bodi gampang lan bisa ditindakake dening kontraktor atap profesional. Kothak kasebut dirancang kanggo ngunci, nyedhiyakake pas sing aman sing mbantu nyegah banyu saka atap.

Sakabèhé, kothak gendheng datar awak minangka bahan atap sing praktis lan modern sing menehi daya tahan, efisiensi energi, lan daya tarik estetika. Desain minimalis, tahan cuaca lan geni, lan kemampuan insulasi termal dadi pilihan sing sampurna kanggo wong-wong sing pengin solusi roofing sing tahan lama lan larang tanpa ngorbanake gaya lan desain.


Spesifikasi Produk Genteng Genteng Datar Bodi

Jeneng produk

Body Plain Genteng Genteng

Bahan

Keramik, Glazed, Pasir Alam

Ukuran

300 * 400 * 10 mm

Bobot

3.0kg / bêsik

Wektu Pangiriman

Ing 15 dina sawise nampa pembayaran advance

Kompresi

Awak sing kuwat bisa nanggung luwih saka 250 kg

panyerepan banyu

1-6%

Sertifikat

Pengawasan Kualitas Keramik Arsitektur

Packing

Tali packing, 7 pcs/bundel, karton packing, 7 pcs/ctn, pallet packing, 64 ctns/pallet




Hot Tags: Body Plain Flat Genteng Genteng, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Customized, Tuku, Made in China, Murah, Low Price, Rega, Price List, Kutipan, Quality, Awet, Latest sade, Classy

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.