Genteng Genteng Flat Bent
  • Genteng Genteng Flat Bent - 0 Genteng Genteng Flat Bent - 0

Genteng Genteng Flat Bent

Genteng Genteng Flat Bent berkualitas tinggi ditawakake pabrikan China Tangshengyuan®. Tuku Genteng Genteng Flat Bent sing berkualitas langsung kanthi rega murah. Genteng gendheng datar sing bengkok minangka bahan atap unik sing nawakake tampilan modern lan disesuaikan kanggo omah utawa bangunan apa wae. Kothak kasebut dirancang kanthi rata nanging kanthi kurva tipis ing sisih siji utawa loro, nyebabake tampilan kontur lan estetis.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tangshengyuan® minangka salah sawijining pimpinan profesional China Bent Flat Roof Tile kanthi kualitas lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Genteng gendheng datar sing bengkok minangka bahan atap unik sing nawakake tampilan modern lan disesuaikan kanggo omah utawa bangunan apa wae. Kothak kasebut dirancang kanthi rata nanging kanthi kurva tipis ing sisih siji utawa loro, nyebabake tampilan contoured lan estetis. Iki digawe saka lempung utawa bahan beton berkualitas tinggi sing diobong ing suhu dhuwur, njamin daya tahan lan umur dawa.

Salah sawijining mupangat saka gendheng datar sing mbengkongake yaiku tampilan sing disesuaikan. Kothak kasedhiya ing macem-macem ukuran lan warna, nggawe gampang nggawe sistem atap sing cocog karo gaya arsitektur unik sampeyan. Kurva subtle saka kothak nambah ambane lan dimensi menyang atap, nggawe efek visual sing khas.

Kauntungan liyane yaiku daya tahan. Lempung utawa bahan beton sing berkualitas tinggi nyegah retak, chipping, lan peeling, dadi tahan kanggo cuaca lan nyandhang normal. Dheweke uga dirancang kanggo tahan geni, sing minangka fitur utama kanggo bangunan apa wae.


Salajengipun, gendheng warata mbengkongaken hemat energi. Padha dirancang kanggo nggambarake suryo srengenge, ngewangi supaya ngarep adhem sak cuaca panas, kang bisa nyuda perlu kanggo air conditioning. Kajaba iku, dheweke nyedhiyakake insulasi termal sing apik nalika cuaca adhem, sing bisa nyuda kabutuhan pemanasan.

Instalasi gendheng warata mbengkongaken kudu tansah dileksanakake dening kontraktor roofing experienced. Kothak kasebut ngunci lan nyedhiyakake pas sing nyenyet lan aman sing mbantu nyegah banyu saka atap.

Sakabèhé, gendheng warata mbengkongaken minangka bahan roofing ngédap lan trendi sing nawakake tampilan modern nalika dadi Highly fungsi lan energi-irit. Tampilan sing disesuaikan, daya tahan, lan tahan cuaca dadi pilihan sing apik kanggo pemilik omah utawa pembangun sing pengin sistem gendheng sing khas lan tahan lama.


Spesifikasi Produk Genteng Genteng Flat Bent

Jeneng produk

Genteng Genteng Flat Bent

Bahan

Keramik, Glazed, Pasir Alam

Ukuran

270 * 400 * 10 mm

Bobot

2,5 kg/pc

Wektu Pangiriman

Ing 15 dina sawise nampa pembayaran advance

Kompresi

Awak sing kuwat bisa nanggung luwih saka 250 kg

panyerepan banyu

1-6%

Sertifikat

Pengawasan Kualitas Keramik Arsitektur

Packing

Tali packing, 7 pcs/bundel, karton packing, 7 pcs/ctn, pallet packing, 64 ctns/pallet




Hot Tags: Genteng Genteng Flat Bent, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Disesuaikan, Tuku, Made in China, Murah, Rega Murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan, Kualitas, Awet, Adol Paling Anyar, Klasifikasi

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.