Ngarep > Babagan awake dhewe>Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Win Source Ceramics Co., Ltd dumunung ing Cizao Kutha Jinjiang, Provinsi Fujian, China, sing dikenal minangka "Kutha Asal Keramik". We are specialized ing prodhuksi bangunan Keramik gendheng gendheng, gendheng gendheng lempung karo designs beda lan ukuran beda, kita saiki gadhah teknologi produksi diwasa kanggo Manufaktur Eropah 300 * 400 mm interlocking gendheng gendheng, flat gendheng kothak, 305*305 mm Spanyol gendheng gendheng, 270 * 400 mm mbengkongaken gendheng gendheng gendheng, gendheng gendheng Romawi lan Cina Kuno arsitektur gilap gendheng etc.


Pabrik Kita

Win Source Ceramics Co., Ltd minangka produsen keramik & lempung sing gedhe lan modern. Perusahaan kita didegaké ing taun 1991. Saiki kita duwe luwih saka 100.000 meter persegi pabrik standar lan 500 (kanthi gelar senior luwih saka 100) buruh sing dilatih lan trampil. Tim kerja kita kanggo riset lan pangembangan lan kontrol kualitas wis ngalami.


Aplikasi Produk

Panganggone produk: 1. Villa 2. Omah pribadi 3. Stasiun sepur 3. Candi 4. Apartemen 5. Proyek Nasional


Sertifikat kita

Kualitas sing apik banget: kanthi pangembangan teknologi produksi, ubin gendheng kita wis lulus Sertifikat Sistem Manajemen Lingkungan, Sertifikat Sistem Manajemen Kualitas lan uga entuk persetujuan Pusat Pengawasan lan Inspeksi Kualitas Keramik Arsitektur Cina.


Peralatan Produksi

Win Source Ceramics Co., Ltd duwe pengalaman manufaktur genteng luwih saka 30 taun. Iki uga gumantung ing mesin produksi teknologi dhuwur sing diimpor saka Jerman. Mesin kasebut bisa mbantu kita nggunakake persentase bahan sing luwih tepat lan uga ndhukung teknologi produksi model stasiun siji-sijine yaiku saka bahan mentah nganti ubin gendheng sing wis rampung. Thanks kanggo dhukungan lan katresnan saka pelanggan anyar lan biasa ing domestik lan luar negeri, kothak gendheng kita diekspor menyang Eropah lan Amerika, Timur Tengah, Asia Kidul lan Welasan liyane lan wilayah, nggawe gambar perusahaan apik lan reputasi.


Pasar Produksi

Kita duwe klien ing saindenging jagad lan domestik. Akeh manajer penjualan profesional sing bisa ngomong basa Inggris kanthi lancar kanggo komunikasi sing apik. Pasar penjualan utama kami:

1. Asia Tenggara 70%

2. Timur Tengah 12%

3. Asia Timur 10%

4. Amerika Utara 3%

5. Eropa Kulon 3%

6. Amérika Kidul


Layanan Kita

Kejabi merek gendheng gendheng kita exsiting, kita bisa nyedhiyani pelanggan designs dhewe kanthi ngganti cetakan kita. Kita bisa nggawe desain pelanggan ing loro lumahing lan mburi ing gendheng kothak, lan karton packing pelanggan bisa kasedhiya banget, kang bisa bantuan pelanggan nggawe fame apik banget kanggo merek dhewe. Yen ana masalah accured , kita banget positif kanggo komunikasi karo pelanggan lan ngupaya solusi sing apik kanggo nggawe pelanggan wis paling mundhut.

Tujuan perusahaan kita adhedhasar integritas, sing uga dadi alasan penting kenapa kita dadi luwih apik lan luwih apik.


Kasus Koperasi

Njupuk "Striving for Survical by Quality, Seeking Development by Innovation" minangka Win Source Ceramics Co., Ltd filosofi bisnis, lan fokus ing ilmu lan teknologi, kita ngedol gendheng kita ngarep lan luar negeri. Ing China, kita wis dileksanakake akeh proyèk bangunan gedhe kaya Beijing Railway Station, Jinjiang Station, Ningyuan Temple ing Provinsi Hunan etc. Kabeh gendheng proyèk wis tak persetujuan lan affimation.