Genteng Romawi
  • Genteng Romawi - 0 Genteng Romawi - 0

Genteng Romawi

Sampeyan ditampani teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan gendheng Romawi berkualitas tinggi, Tangshengyuan® ngarepake kerja sama karo sampeyan. Genteng gendheng tradisional Romawi minangka jinis bahan atap sing wis digunakake pirang-pirang abad. Digawe saka semen lan bahan liyane, dirancang kanggo nyedhiyakake solusi atap sing tahan lama lan tahan lama sing cocog kanggo macem-macem jinis bangunan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tangshengyuan® minangka salah sawijining pimpinan profesional China Roman Roof Tile kanthi kualitas lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Genteng Romawi minangka jinis bahan atap sing wis digunakake pirang-pirang abad. Digawe saka semen lan bahan liyane, dirancang kanggo nyedhiyakake solusi atap sing tahan lama lan tahan lama sing cocog kanggo macem-macem jinis bangunan.

Salah sawijining keuntungan utama saka gendheng Romawi yaiku daya tahan. Dibandhingake karo jinis bahan atap liyane, genteng semen tahan banget kanggo cuaca, nyandhang lan bisa tahan nganti 50 taun, utawa malah luwih suwe kanthi perawatan sing tepat.

Kauntungan liyane saka gendheng Romawi yaiku versatility. Kasedhiya ing macem-macem wujud, ukuran, lan warna sing bisa nglengkapi gaya arsitektur apa wae. Kothak kasebut bisa disesuaikan supaya cocog karo syarat desain bangunan lan bisa dirancang kanggo nggambarake tampilan klasik utawa luwih modern.


Genteng Romawi uga hemat energi. Materi kasebut mbantu ngatur suhu kanthi njaga omah sing adhem ing cuaca panas kanthi nggambarake sinar srengenge, lan luwih anget ing cuaca sing adhem kanthi menehi insulasi termal.

Instalasi gendheng Romawi relatif gampang lan bisa ditindakake dening kontraktor atap profesional. Kothak interlock nyediakake pas aman sing mbantu kanggo nyegah banyu saka seeping liwat gendheng.

Sakabèhé, gendheng Romawi minangka pilihan roofing sing apik kanggo wong-wong sing nggoleki bahan atap sing dipercaya, tahan lama, lan hemat energi. Versatility, daya tahan, lan fitur hemat energi ndadekake sampurna kanggo omah lan bangunan kabeh jinis.


Spesifikasi Produk Genteng Roman

Jeneng produk

Genteng Romawi

Bahan

Keramik, Glazed, Pasir Alam

Ukuran

300 * 400 * 10 mm

Bobot

3.0kg / bêsik

Wektu Pangiriman

Ing 15 dina sawise nampa pembayaran advance

Kompresi

Awak sing kuwat bisa nanggung luwih saka 250 kg

panyerepan banyu

1-6%

Sertifikat

Pengawasan Kualitas Keramik Arsitektur

Packing

Tali packing, 7 pcs/bundel, karton packing, 7 pcs/ctn, pallet packing, 64 ctns/pallet




Hot Tags: Genteng Romawi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Disesuaikan, Tuku, Made in China, Murah, Rega Murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan, Kualitas, Awet, Adol Paling Anyar, Klasifikasi

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.