Genteng Keramik Tahan Panas
  • Genteng Keramik Tahan Panas - 0 Genteng Keramik Tahan Panas - 0

Genteng Keramik Tahan Panas

Tangshengyuan® minangka salah sawijining pimpinan profesional China Heat Proof Ceramic Roof Tile kanthi kualitas lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita. Dibangun karo bahan keramik kualitas luar biasa lan teknologi canggih, gendheng gendheng iki nawakake akeh fitur unik lan keuntungan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pabrik Tangshengyuan® misuwur amarga gendheng tahan panas minangka produk gendheng sing berkualitas tinggi sing dirancang kanggo menehi perlindungan maksimal marang karusakan lan bocor banyu ing omah sampeyan. Dibangun karo bahan keramik kualitas luar biasa lan teknologi canggih, gendheng gendheng iki nawakake akeh fitur unik lan keuntungan.

Salah sawijining ciri utama genteng Keramik tahan panas yaiku daya tahan. Iki dirancang kanggo tahan kahanan cuaca sing ekstrem kayata udan deres, udan es, angin kenceng lan malah badai salju. Kekiatan saka gendheng gendheng iki ndadekake iku becik kanggo nggunakake ing wilayah karo kahanan cuaca atos.

Fitur liyane saka Keramik Genteng Keramik sing tahan panas yaiku konstruksi anti banyu. Produk kasebut direkayasa kanthi lampu kilat integral sing nggawe segel kedap banyu lan nyegah banyu mlebu ing sangisore atap. Fitur unik iki ndadekake Keramik Genteng Keramik sing tahan panas minangka pilihan sing cocog kanggo omah sing ana ing wilayah sing rawan udan deres.


Genteng Keramik sing tahan panas uga gampang dipasang. Nerangake ing macem-macem ukuran lan wujud kanggo nampung macem-macem aplikasi atap kanthi desain gendheng sing beda. Bisa dipasang ing atap sing rata, dipasang utawa malah mlengkung, nyedhiyakake solusi serba guna kanggo syarat roofing.

Saliyane desain anti banyu lan awet, Genteng Keramik sing tahan panas uga efisien energi. Bahan keramik sing digunakake kanggo nggawe kothak nduweni sifat insulasi alami. Iki tegese mbantu nahan panas sajrone cuaca sing adhem lan njaga omah ing mangsa panas, mula nyuda tagihan energi lan pemanasan.

Kajaba iku, Genteng Keramik sing tahan panas kasedhiya ing macem-macem warna, finish, lan tekstur. Fitur iki ngidini sampeyan ngatur gendheng kanthi milih desain lan warna sing cocog karo gaya omah sampeyan.

Kesimpulane, Keramik Genteng Keramik sing tahan panas nawakake macem-macem fitur lan mupangat sing nyengsemake, dadi pilihan utama kanggo akeh sing duwe omah lan tukang. Daya tahan, fitur anti banyu, efisiensi energi, lan pilihan pangaturan dhewe nggawe investasi sing cerdas kanggo syarat roofing. Dadi, yen sampeyan nggoleki solusi roofing berkualitas tinggi sing menehi proteksi unggul tanpa kompromi karo nilai estetika, Keramik Genteng Keramik sing tahan panas bakal dadi pilihan sing apik!


Spesifikasi Produk Genteng Keramik Interlocking

Jeneng produk

Genteng Keramik Tahan Panas

Bahan

Keramik, Glazed, Pasir Alam

Ukuran

300 * 400 * 10 mm

Bobot

2,5 kg/pc

Wektu Pangiriman

Ing 15 dina sawise nampa pembayaran advance

Kompresi

Awak sing kuwat bisa nanggung luwih saka 250 kg

panyerepan banyu

1-6%

Sertifikat

Pengawasan Kualitas Keramik Arsitektur

Packing

Tali packing, 9 pcs/bundel, karton packing, 9 pcs/ctn, pallet packing, 64 ctns/pallet




Hot Tags: Genteng Keramik Bukti Panas, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Disesuaikan, Tuku, Digawe ing China, Murah, Rega Murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan, Kualitas, Awet, Adol Paling Anyar, Klasifikasi

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy