Genteng Keramik Kerala
  • Genteng Keramik Kerala - 0 Genteng Keramik Kerala - 0

Genteng Keramik Kerala

Tangshengyuan® Ceramics minangka produsen genteng keramik Kerala skala gedhe ing China. Kita wis mrodhuksi Kerala Kerala gendheng gendheng kanggo liwat 30 taun lan duwe pengalaman ekstensif, ngekspor menyang donya kanggo liwat 15 taun. Amarga peralatan produksi sing canggih, kita bisa kanthi otomatis ngasilake genteng keramik Kerala sing bisa ngirit biaya tenaga kerja lan nyedhiyakake rega preferensial marang para pelanggan. Kauntungan rega sing apik ndadekake kita bisa ngakses maneh menyang macem-macem pasar, kayata Asia, Asia Tenggara, lan Eropa lan AS.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Genteng keramik Kerala Tangshengyuan® diekspor menyang luwih saka 1500 kontainer ing luar negeri, lan genteng keramik Kerala iki disimpen saka "Nanhai No. 1", situs produksi porselen paling penting ing Jinjiang, China. Iki nganggo pers impor anyar kanthi kekuatan 3800 ton lan dipecat ing kiln kanthi suhu luwih saka 1200 derajat, njamin ketrampilan sing paling apik.

Amarga dhukungan saka peralatan produksi berteknologi tinggi, genteng keramik Kerala kita duwe akeh kaluwihan kayata ora tau luntur, tahan dingin, tahan tekanan, tahan korosi, tahan swara, insulasi termal, glaze matte alami, mulia lan elegan, kurang. karbon, ijo lan perlindungan lingkungan. Kanthi kaluwihan kualitas kasebut, genteng keramik Kerala wis ditampa kanthi akeh ing pasar donya wiwit dikenalake.


Spesifikasi Produk Genteng Keramik Kerala

Jeneng produk

Genteng Keramik Kerala

Bahan

Keramik, Glazed, Pasir Alam

Ukuran

300 * 400 * 10 mm

Bobot

2,5 kg/pc

Wektu Pangiriman

Ing 15 dina sawise nampa pembayaran advance

Kompresi

Awak sing kuwat bisa nanggung luwih saka 250 kg

panyerepan banyu

1-6%

Sertifikat

Pengawasan Kualitas Keramik Arsitektur

Packing

Tali packing, 9 pcs/bundel, karton packing, 9 pcs/ctn, pallet packing, 64 ctns/pallet


Rincian Genteng Keramik Kerala

Genteng Keramik Kerala kita duwe akeh fitur, kayata alur anti banyu sing dirancang khusus, telung baffle banyu sing mentas dirancang lan alur aliran banyu sing dirancang khusus sing bisa nggawe genteng keramik Kerala luwih efisien ing waterproofing.


Ing sisih mburi Kerala Keramik gendheng gendheng, ana rong bolongan ing ndhuwur Kerala gendheng gendheng, kang nggawe instalasi Kerala gendheng gendheng luwih gampang lan ngidini kanggo operasi tangan-free, ngirit biaya kanggo pelanggan. Papat garis vertikal nemen nambah adhesion saka Kerala Kerala gendheng lan desain bolong-lie mbenakake paling khusu lan unik antarane gendheng gendheng liyane ing pasar.




Hot Tags: Kerala Kerala Genteng Genteng, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Customized, Tuku, Made in China, Murah, Low Price, Price, Price List, Kutipan, Quality, Awet, Latest sade, Classy

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.