Genteng Genteng Flat Liner
  • Genteng Genteng Flat Liner - 0 Genteng Genteng Flat Liner - 0

Genteng Genteng Flat Liner

Tangshengyuan® minangka salah sawijining produsen lan panyedhiya Genteng Genteng Flat China profesional, yen sampeyan nggoleki Genteng Genteng Genteng Liner sing paling apik kanthi rega murah, hubungi kita saiki! Genteng warata liner minangka bahan atap sing menehi tampilan sing ramping lan modern kanggo omah utawa bangunan apa wae. Bahan atap sing unik iki digawe saka bahan berkualitas tinggi kayata keramik, lempung, lan dirancang supaya rata kanthi permukaan sing rata.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tangshengyuan® minangka salah sawijining pabrikan & pemasok China sing utamane mrodhuksi Liner Flat Roof Tile kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Genteng warata liner minangka bahan atap sing menehi tampilan sing ramping lan modern kanggo omah utawa bangunan apa wae. Bahan atap sing unik iki digawe saka bahan berkualitas tinggi kayata keramik, lempung, lan dirancang supaya rata kanthi permukaan sing rata.

Salah sawijining mupangat utama saka ubin gendheng warata yaiku daya tarik estetika. Lumahing alus lan ramping nggawe tampilan minimalis lan modern sing nglengkapi gaya arsitektur kontemporer. Kasedhiya ing macem-macem warna kanggo ngidini kustomisasi lan tampilan pribadi.

Kauntungan liyane saka gendheng warata liner yaiku daya tahan. Bahan-bahan berkualitas tinggi sing digunakake ing konstruksi gendheng warata liner nggawe tahan cuaca lan nyandhang saka pasukan njaba kayata angin, udan lan sinar UV. Padha uga dirancang kanggo tahan geni.


Salajengipun, liner flat gendheng gendheng efisien energi. Materi kasebut bisa teka ing macem-macem warna cahya sing bisa nggambarake cahya lan njaga bangunan luwih adhem nalika cuaca panas. Iki bisa mbantu nyuda kabutuhan AC lan nyuda tagihan energi.

Instalasi liner genteng warata relatif gampang lan bisa ditindakake dening kontraktor atap profesional. Materi kasebut entheng lan gampang ditangani, sing ndadekake proses instalasi luwih cepet lan luwih efisien.

Sakabèhé, kothak gendheng warata liner iku pilihan roofing banget kanggo kang duwe omah looking for tampilan modern lan ramping kanggo omahé. Daya tahan, efisiensi energi lan daya tarik estetis ndadekake pilihan praktis, fungsional lan apik kanggo gaya arsitektur apa wae.


Spesifikasi Produk Genteng Plafon Liner

Jeneng produk

Genteng Genteng Flat Liner

Bahan

Keramik, Glazed, Pasir Alam

Ukuran

300 * 400 * 10 mm

Bobot

3.0kg / bêsik

Wektu Pangiriman

Ing 15 dina sawise nampa pembayaran advance

Kompresi

Awak sing kuwat bisa nanggung luwih saka 250 kg

panyerepan banyu

1-6%

Sertifikat

Pengawasan Kualitas Keramik Arsitektur

Packing

Tali packing, 7 pcs/bundel, karton packing, 7 pcs/ctn, pallet packing, 64 ctns/pallet




Hot Tags: Genteng Genteng Flat Liner, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Disesuaikan, Tuku, Digawe ing China, Murah, Rega Murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan, Kualitas, Awet, Jual Paling Anyar, Klasifikasi

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.