Genteng Romawi Cina
  • Genteng Romawi Cina - 0 Genteng Romawi Cina - 0
  • Genteng Romawi Cina - 1 Genteng Romawi Cina - 1

Genteng Romawi Cina

Sampeyan tampi teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar sade, rega murah, lan gendheng Romawi Cina kualitas dhuwur, Tangshengyuan® looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Genteng Romawi Cina minangka gendheng tradisional Cina kanthi bentuk setengah bunderan, biasane digawe saka lempung. Tujuane kanggo nutupi atap omah, tumindak minangka punggungan, nyegah udan lan angin lan salju mlebu ing kamar, lan nduweni peran ing insulasi termal. Genteng jinis iki nduweni sejarah atusan taun ing China lan minangka salah sawijining simbol arsitektur lan budaya tradisional. Iki ditondoi kanthi wujud sing prasaja lan ora canggih lan warna sing elegan. Ora mung nduweni ventilasi sing apik, insulasi panas lan sifat tahan geni, nanging uga bisa tahan angin kenceng. hinese Roman Roof Tile nduweni rekaman sing akeh digunakake ing sajarah China sing dawa. Ing jaman biyen, ubin iki digunakake minangka bahan payon ing kraton, kuil, tembok kutha lan menara Tionghoa kuna. Ing wektu sing padha, kothak iki uga nduweni nilai hiasan sing dhuwur. Kerajinan sing apik banget lan nilai sejarah sing dihormati nggawe wong ngrasakake jerone budaya arsitektur Cina kuno. Genteng Romawi Cina isih akeh digunakake ing arsitektur tradisional Cina. Amarga ventilasi sing apik, insulasi panas lan sifat tahan angin, isih dadi salah sawijining bahan atap sing disenengi ing pirang-pirang papan. Ing deso China, akeh gendheng isih bisa glethakaken karo jinis kothak amarga saka pangayoman lingkungan alam, umur layanan dawa, lan biaya murah.


Spesifikasi Produk Genteng Romawi Cina

Jeneng produk:

Genteng Romawi Cina

Bahan:

Keramik, Kaca, Natural pasir

ukuran:

260*400*10 mm

Bobot

2,6 kg/pc

Pangiriman Wektu

Kalebu 15 dina sawise nampa pembayaran advance

Kompresi

kuwat awak bisa nanggung luwih saka 250 kg

banyu panyerepan

1-6%

Sertifikat:

Arsitektur Pengawasan Mutu Keramik

Packing

karton packing, 7 pcs/ctn, pallet packing, 64 ctns/pallet





Hot Tags: Genteng Romawi Cina, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Disesuaikan, Tuku, Digawe ing China, Murah, Rega Murah, Rega, Daftar Harga, Kutipan, Kualitas, Awet, Adol Paling Anyar, Klasifikasi

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy